Cautare rapida
Oferte imobiliare Blue Sky
Tipul ofertei:
Localitate:
Pretul:
si
Oferte exclusive
Oferte imobiliare exclusive Blue Sky
Magazinul de blocuri noi
Oferte Blue Sky
OBORULUI RESIDENCE
OBORULUI RESIDENCE
Pozitionare foarte avantajoasa ! Localizarea imobilului intr-o zonă aproape centrală, īn imediata vecinătate a unor instituții de īnvățămānt (Liceul Ovidius, Liceul Sportiv, Scoala generală 34, Gradinițe, Universitatea Șaguna, etc. ), unități sanitare (Policlinica 2, Spitalul Universitar), complexe comerciale (Kaufland), Cas... (citeste tot)
South Park Residence
South Park Residence
Ansamblul South Park Residence se desfasoara pe o suprafata de 4000 mp avand un regim de inaltime D+P+5 etaje. Este format din 4 blocuri compuse din garsoniere, apartamente de 2 si 3 camere cu balcoane foarte mari. Pe langa avantajul oferit de mijloace de transport in comun, supermarketuri, gradinite, scoli, gradinite, piete, viitorii proprietari se vor bucura de un parc propriu al ansambul... (citeste tot)
Nova Residence-Tomis Plus
Nova Residence-Tomis Plus
Proiectul rezidential "NOVA RESIDENCE" a fost conceput pentru a va oferi apartamnete intr-o zona linistita, insa,in acelasi timp in apropierea zonelor de interes ala orasului Constanta; - Statiunea Mamaia la 10 minute; - Supermarketuri: Carrefour,Dedeman,Selgros,Metro,Maritimo; - Universitatea Ovidius; Imobilul P+3 , situat in cea mai noua zona a orasului... (citeste tot)
Campus-Smaraldului Residence
Campus-Smaraldului Residence
Proiectul " Smaraldului Residence " este conceput pentru a va bucura dvs de o zona linistita, intr-un bloc nou , construit cu materiale de cea mai buna calitate. Aproape de Statiunea Mamaia (la nici 5 minute de mers pe jos), la 3 minute de supermarketurile : Maritimo,Metro,Carrefour,Dedeman,iar centru orasului la 10 minute. Situat in imediata apropiere a Campusului Un... (citeste tot)
Nord Residences
Nord Residences
Momentan in constructie, blocul se afla intr-o zona rezidentiala, in partea de nord a orasului (Tomis Nord-Rustic). Nord Residences va fi compus din doua blocuri, inconjurate de parcari si zone de verdeata. Datorita proiectului deosebit, la fiecare etaj se afla atat garsoniere, cat si apartamente de doua si trei camere. Apartamentele au suprafete si preturi pentru orice cumparator. Apart... (citeste tot)
C &  C Rezidential
C & C Rezidential
C & C REZIDENTIAL C & C REZIDENTIAL situat in zona Depozit 10 ,este un ansamblu rezidential cochet , intim si aerisit, adaptat realitatii pietii imobiliare , oferind locuinte confortabile , sigure si eficient compartimentate. Proiectul se afla la mai putin de 1 minut de mers pe jos de plaja Mamaia Nord , zona turistica in plina ascensiune . Pozitia deosebita , plaja m... (citeste tot)
Beach Residence
Beach Residence
BEACH RESIDENCE , este un nou complex rezidential situat in zona Mamaia Nord , pe malul marii fiind conceput a avea un nivel ridicat de confort si multiple facilitati pentru locuitorii sai. BEACH RESIDENCE ofera o vedere panoramica de exceptie catre Marea Neagra. Locatia proiectului ofera facilitatile unei statiuni turistice dar in acelasi timp liniste si intimitate. Este compus... (citeste tot)
Blocuri noi zona Faleza Nord
Blocuri noi zona Faleza Nord
Faleza Nord, este una dintre cele mai selecte zone ale orasului si este favorizata fata de alte cartiere ale Constantiei, datorita deschiderii la plajele amenajate ale Marii Negre. Facilitati: acces rapid catre Statiunea Mamaia, zona comerciala din nordul orasului, gradinite, scoli, universitate, piete, mijloace de transport in comun. (citeste tot)
Statiunea Mamaia - Sunset Residential
Statiunea Mamaia - Sunset Residential
Zi de zi, ori in concediu, week-end-uri sau ori de cate ori simtiti nevoia de confort si relaxare , simtiti briza marii si bucurati-va de apartamentul dvs. la malul Marii Negre! Va doriti o locuinta exclusivista, o locatie privata menita sa va asigure confort ? SUNSET RESIDENCE va ofera toate acestea, putand sa iti indeplineasca orice dorinta la malul marii - plaja, yachting, clubbing. Ansamb... (citeste tot)
Sea View Luxury Residence
Sea View Luxury Residence
SEA VIEW LUXURY RESIDENCE este un nou proiect marca Turnuri Construct, care se adreseaza celor ce doresc o locuinta moderna aflata pe malul marii. Eleganta si luxul se imbina cu spatii echilibrate si terase generoase cu vedere frontala la mare. Amplasat in centru statiunii Mamaia Nord, in prima linie la mare, Sea View Luxury Residence are acces facil catre toate punctele de interes ale zo... (citeste tot)
Pagina 1 din 4
1 2 3 4
Sari la pagina