Cautare rapida
Oferte imobiliare Blue Sky
Tipul ofertei:
Localitate:
Pretul:
si
Oferte exclusive
Oferte imobiliare exclusive Blue Sky
Black Sea Luxury
Blue Sky / Magazinul de blocuri noi / Black Sea Luxury
Oferte favorite: 0
Vezi toate ofertele
Detalii Zi de zi, ori in concediu, week-end-uri sau ori de cate ori simtiti nevoia de confort si relaxare , simtiti briza marii si bucurati-va de apartamentul dvs. la malul Marii Negre! Va doriti o locuinta exclusivista, o locatie privata menita sa va asigure confort ? BLACK SEA LUXURY va ofera toate acestea, putand sa va indeplineasca orice dorinta la malul marii - plaja, yachting, clubbing.... Ansamblul rezidential BLACK SEA LUXURY cu cele 2 blocuri P+5, cuprinzand 40 de imobile, este o locatie perfecta pentru apartamentele de vacanta, fiind situat in statiunea turistica Mamaia Nord, chiar in primul rand la mare si plaja. Conformatia celor doua corpuri de cladire este gāndita astfel incat toate imobilele sa aiba vedere panoramica spre Marea Neagra, pentru a beneficia din plin de insorire si de briza marii.
Ansamblul rezidential BLACK SEA LUXURY este conceput a avea un nivel ridicat de confort si multiple facilitati pentru locuitorii sai. Din experienta proiectului anterior, constructorii au dezvoltat noul proiect pentru a se preta atat cerintelor unui apartament de vacanta cat si unuia cu destinstie rezidentiala permanenta, acordandu-se importanta deosebita studiilor precum: iluminare, ventilare naturala, functionalitate, spatialitate, eficientizare a ariei utile, finisarea spatiilor, toate fiind hotarātoare in conformarea conceptului de locuire. Fiecare apartament este dotat cu baie, bucatarie si loc de luat masa deschise, living si terase pentru fiecare dintre spatii. Ansamblul va ofera spre vanzare 3 tipuri de apartamentele cu 2 camere si un tip de apartament cu 1 camera, cu predare la "ALB", cu centrala gaz, aer conditionat, vopsea lavabila si rulouri electrice.Preturi incepand cu 53.000 euro.
La interior apartamentele dispun de finisaje si echipamente moderne: tamplarie aluminiu de ultima generatie cu ferestre tripan, incalzire prin pardoseala, sape elicopterizate, rulouri exterioare electrice, etc.
Partile comune ale imobilelor, casa scarii si caile de acces comune vor fi la fel de atent finisate, cu materialel de cea mai buna calitate.
Datorita regimului de inaltime redus al blocurilor ce compun noul proiect, gradul de intimitate si confort atinge un nivel inalt iar sentimentul de aglomerare urbana lipseste cu desavarsire. In total proiectul numara 40 unitati locative cu 1 si 2 camere avand suprafete construite intre 50 si 86 mp, cate 20 in fiecare imobil P+5, toate cu vedere la mare si ale caror spatii interioare au fost concepute cat mai inteligent de catre arhitectii proiectului in asa fel incat fiecare centimetru patrat sa fie util si folositor noilor proprietari.
Termenul de finalizare estimat este decembrie 2019. Pentru nmai multe detalii va stam la dispozitie la 0727-571715.
Oferte
Exclusivitate-aprtamente la malul marii Exclusivitate-aprtamente la malul marii
Constanta - Mamaia Nord
2 camere
76.800 Euro
Data: 01.04.2019
Oferta favorita
Studio, primul rand la mare- Preturi direct dezvoltator Studio, primul rand la mare- Preturi direct dezvoltator
Constanta - Mamaia Nord
garsoniera
47.500 Euro
Data: 01.04.2019
Oferta favorita