Cautare rapida
Oferte imobiliare Blue Sky
Tipul ofertei:
Localitate:
Pretul:
si
Oferte exclusive
Oferte imobiliare exclusive Blue Sky
C & C Rezidential
Blue Sky / Magazinul de blocuri noi / C & C Rezidential
Oferte favorite: 0
Vezi toate ofertele
Detalii C & C REZIDENTIAL

C & C REZIDENTIAL situat in zona Depozit 10 ,este un ansamblu rezidential cochet , intim si aerisit, adaptat realitatii pietii imobiliare , oferind locuinte confortabile , sigure si eficient compartimentate. Proiectul se afla la mai putin de 1 minut de mers pe jos de plaja Mamaia Nord , zona turistica in plina ascensiune . Pozitia deosebita , plaja mare , apa curata si nu in ultimul rand linistea asigurata de necunoastrea de catre majoritatea turistilor a acestei zone fac ca acesta locatie sa devina de la an la an din ce in ce mai interesanta pentru turistii in cautarea linistii si intimitatii. In zona exista acum o multime de terase,restaurante si cluburi de vara care permit zonei sa fie o prelungire fireasca a statiunii Mamaia. Asadar apartamentele din Mamaia Nord Rezidential pot constituii o alternativa avantajoasa pentru cei care doresc sa vina la Mamaia dar nu doresc sa plateasca preturile ridicate ale apartamentelor din Mamaia .
Ansamblul rezidential este compus din 2 blocuri de locuinte colective cu un regim de inaltime redus (parter+ 4 etaje) +parcari destinate rezidentilor. Datorita regimului de inaltime redus al blocurilor ce compun noul proiect , gradul de intimitate si confort atinge un nivel inalt iar sentimentul de aglomerare urbana lipseste cu desavarsire .
In total proiectul numara 36 unitati locative cu 2 si 3 camere avand suprafete construite intre 60 si 91 mp , toate cu vedere la mare , ale caror spatii interioare au fost concepute cat mai inteligent de catre arhitectii proiectului in asa fel incat fiecare centimetru patrat sa fie util si folositor noilor proprietari.
Noul ansamblu rezidential benefieciaza de o infrastructura completa, cu strazi asfaltate si cai de acces ample, bransat la toate utilitatile zonei (gaze naturale, energie electrica, apa si canalizare) iar apartamentele puse in vanzare se livreaza catre beneficiar in regim de contorizare separata a tuturor utilitatilor necesare.
La interior apartamentele dispun de finisaje si echipamente moderne : gresie si faianta , parchet laminat , ferestre pvc , centrala proprie gaze etc.
Partile comune ale imobilelor, casa scarii si caile de acces comune vor fi la fel de atent finisate si vor dispune de placari ceramice de cea mai buna calitate cu propietati de trafic intens si antialunecare, balustrada completa de inox, lift silentios cu iluminare led .
Pentru apartamentele cu doua camere sunt disponibile mai multe modele si tipuri de compartimentari pe care le veti putea studia in planurile atasate mai jos. Preturile sunt cuprinse intre 54.500 euro si 77.0000 euro, iar pentru cele de 3 camere 72.000 euro. Termenul de finalizare estimativ -iulie 2018 .Pentru a intra in contact cu departamentul de vanzari este necesar sa sunati la tel 0728-811278, 0727-571715 .