Cautare rapida
Oferte imobiliare Blue Sky
Tipul ofertei:
Localitate:
Pretul:
si
Oferte exclusive
Oferte imobiliare exclusive Blue Sky
Campus Residence
Blue Sky / Magazinul de blocuri noi / Campus Residence
Oferte favorite: 0
Vezi toate ofertele
Campus Residence
Detalii Campus Residence Constanta este un proiect rezidential cu un stil arhitectural contemporan si design minimalist, situat la intrarea in Statiunea Mamaia, in imediata apropriere a Universitatii Ovidius si Campusului universitar.
Proiectul residential cuprinde un ansamblu de 86 apartamente de 2 ( 5 tipuri, inclusiv duplex) si 3 camere( 7 camere, inclusiv duplex), cu o vedere deosebita catre Marea Neagra si Statiunea Mamaia la est, Lacul Siutghiol la vest si Parc Tabacarie la sud.Proiectul beneficiaza atat de locuri de parcare subterane, cat si supraterane, astfel incat fiecare apartament are asigurat minim un loc de parcare, precum si un procent de 20% parcari suplimentare pentru vizitatori.
La nivelul terenului se desfasoara o alee de promenada cu spatii verzi de relaxare si loc de joaca pentru copii, din care se realizeaza accesul in cladiri si in spatiile comerciale din parter.
Preturile incep cu 1000 euro/mp construit , pentru achizitia cu avans de 100 %, sau 1200 euro pentru achizitia cu avans 30 %. Pretul include tva de 5%. Imobilele se vor preda in varianta la alb, cu centrala gaz. Termenul estimativ pentru finalizarea proiectului este 1.07.2019
.