Cautare rapida
Oferte imobiliare Blue Sky
Tipul ofertei:
Localitate:
Pretul:
si
Oferte exclusive
Oferte imobiliare exclusive Blue Sky
Nord Residences
Blue Sky / Magazinul de blocuri noi / Nord Residences
Oferte favorite: 0
Vezi toate ofertele
Detalii Momentan in constructie, blocul se afla intr-o zona rezidentiala, in partea de nord a orasului (Tomis Nord-Rustic). Nord Residences va fi compus din doua blocuri, inconjurate de parcari si zone de verdeata.

Datorita proiectului deosebit, la fiecare etaj se afla atat garsoniere, cat si apartamente de doua si trei camere.
Apartamentele au suprafete si preturi pentru orice cumparator.
Apartamentele se vor preda la stadiul semifinisat (interiorul la alb, sape turnate, ferestre cu geam termopan pe profil PVC Rehau, usa metalica la intrare, instalatiile sanitara, electrica si de gaz in apartament), pentru a-i da posibilitatea cumparatorului de a-si personaliza locuinta.
Termenul de finalizare va fi la sfarsitul anului 2015.

Pozitionarea complexului rezidential ofera avantajul de a fi in apropierea centrelor comerciale Maritimo, Tom si aproape de bulevardele principale ale orasului, astfel ajungandu-se usor in diferite puncte de interes si in statiunea Mamaia.Constructia este realizata din cadre de beton (plansee, stalpi, grinzi, diafragme), zidaria fiind realizata din BCA tip Celco cu termoizolatie din polistiren de 10 cm EPS80, rezultand o grosime de 40 cm a peretelui exterior ce garanteaza o izolare impecabila a apartamentelor.

Planseele dintre etaje sunt de 15 cm grosime, sub care se va aplica un strat de polistiren extrudat de 3 cm grosime. Sapa mecanizata de cca. 10 cm grosime ajuta la obtinerea unei izolari termice si fonice excelente. Peretii interiori sunt realizati din BCA Tip Celco, acoperiti cu tencuieli mecanizate peste care se va aplica glet.
Instalatiile de incalzire sunt realizate din PPR, rezistent la peste 6 atmosfere, teava fiind realizata multistrat cu bariera de oxigen. Tamplaria PVC este de 5 camere tip Rehau, geam dublu cu o izolatie termica si fonica superioara, reducand zgomotul pana la 34 de decibeli. Blocul are clasa energetica A.

Imobilul este prevazut cu 2 lifturi Kleemann generoase, de 6 persoane, care pleaca din subsolul blocului. Imobilul va beneficia de infiintarea unei asociatii de proprietari proprie cladirii, astfel incat cheltuielile cu intretinerea blocului vor fi controlate si gestionate direct de proprietari, transparent si eficient.

Locurile de parcare sunt de 2 tipuri, la subsolul si la parterul blocului.

Preturile imobilelor pornesc de la 25500 euro, pana la 65000 euro. Acestea includ TVA de 5%.

Facilitam procesul de obtinere a creditelor, colaborand cu cele mai mari banci din Romania. Clientii nostri beneficiaza de taxe notariale reduse si de siguranta sporita a tranzactiilor.
Mai multe detalii despre proiect, schite, modalitate de plata, la telefon 0722537977.
www.nordresidences.ro
www.youtube.com/watch?v=O2xX6t4GHRg