Cautare rapida
Oferte imobiliare Blue Sky
Tipul ofertei:
Localitate:
Pretul:
si
Oferte exclusive
Oferte imobiliare exclusive Blue Sky
Magazinul de blocuri noi
Oferte Blue Sky
OBORULUI RESIDENCE
OBORULUI RESIDENCE
Pozitionare foarte avantajoasa ! Localizarea imobilului intr-o zonă aproape centrală, īn imediata vecinătate a unor instituții de īnvățămānt (Liceul Ovidius, Liceul Sportiv, Scoala generală 34, Gradinițe, Universitatea Șaguna, etc. ), unități sanitare (Policlinica 2, Spitalul Universitar), complexe comerciale (Kaufland), Cas... (citeste tot)
South Park Residence
South Park Residence
Ansamblul South Park Residence se desfasoara pe o suprafata de 4000 mp avand un regim de inaltime D+P+5 etaje. Este format din 4 blocuri compuse din garsoniere, apartamente de 2 si 3 camere cu balcoane foarte mari. Pe langa avantajul oferit de mijloace de transport in comun, supermarketuri, gradinite, scoli, gradinite, piete, viitorii proprietari se vor bucura de un parc propriu al ansambul... (citeste tot)
Nord Residences
Nord Residences
Momentan in constructie, blocul se afla intr-o zona rezidentiala, in partea de nord a orasului (Tomis Nord-Rustic). Nord Residences va fi compus din doua blocuri, inconjurate de parcari si zone de verdeata. Datorita proiectului deosebit, la fiecare etaj se afla atat garsoniere, cat si apartamente de doua si trei camere. Apartamentele au suprafete si preturi pentru orice cumparator. Apart... (citeste tot)
C &  C Rezidential
C & C Rezidential
C & C REZIDENTIAL C & C REZIDENTIAL situat in zona Depozit 10 ,este un ansamblu rezidential cochet , intim si aerisit, adaptat realitatii pietii imobiliare , oferind locuinte confortabile , sigure si eficient compartimentate. Proiectul se afla la mai putin de 1 minut de mers pe jos de plaja Mamaia Nord , zona turistica in plina ascensiune . Pozitia deosebita , plaja m... (citeste tot)
Blocuri noi zona Faleza Nord
Blocuri noi zona Faleza Nord
Faleza Nord, este una dintre cele mai selecte zone ale orasului si este favorizata fata de alte cartiere ale Constantiei, datorita deschiderii la plajele amenajate ale Marii Negre. Facilitati: acces rapid catre Statiunea Mamaia, zona comerciala din nordul orasului, gradinite, scoli, universitate, piete, mijloace de transport in comun. (citeste tot)
Statiunea Mamaia - Sunset Residential
Statiunea Mamaia - Sunset Residential
Zi de zi, ori in concediu, week-end-uri sau ori de cate ori simtiti nevoia de confort si relaxare , simtiti briza marii si bucurati-va de apartamentul dvs. la malul Marii Negre! Va doriti o locuinta exclusivista, o locatie privata menita sa va asigure confort ? SUNSET RESIDENCE va ofera toate acestea, putand sa iti indeplineasca orice dorinta la malul marii - plaja, yachting, clubbing. Ansamb... (citeste tot)
Sea View Luxury Residence
Sea View Luxury Residence
SEA VIEW LUXURY RESIDENCE este un nou proiect marca Turnuri Construct, care se adreseaza celor ce doresc o locuinta moderna aflata pe malul marii. Eleganta si luxul se imbina cu spatii echilibrate si terase generoase cu vedere frontala la mare. Amplasat in centru statiunii Mamaia Nord, in prima linie la mare, Sea View Luxury Residence are acces facil catre toate punctele de interes ale zo... (citeste tot)
Campus Residence
Campus Residence
Campus Residence Constanta este un proiect rezidential cu un stil arhitectural contemporan si design minimalist, situat la intrarea in Statiunea Mamaia, in imediata apropriere a Universitatii Ovidius si Campusului universitar. Proiectul residential cuprinde un ansamblu de 86 apartamente de 2 ( 5 tipuri, inclusiv duplex) si 3 camere( 7 camere, inclusiv duplex), cu o vedere deosebita cat... (citeste tot)
Black Sea Luxury
Black Sea Luxury
Zi de zi, ori in concediu, week-end-uri sau ori de cate ori simtiti nevoia de confort si relaxare , simtiti briza marii si bucurati-va de apartamentul dvs. la malul Marii Negre! Va doriti o locuinta exclusivista, o locatie privata menita sa va asigure confort ? BLACK SEA LUXURY va ofera toate acestea, putand sa va indeplineasca orice dorinta la malul marii - plaja, yachting, clubbing.... Ansa... (citeste tot)
Perla Marii - Mamaia Nord
Perla Marii - Mamaia Nord
Perla Marii -Mamaia Nord este un ansamblu rezidential cochet , intim si adaptat realitatii pietii imobiliare , oferind locuinte confortabile , sigure si eficient compartimentate. Proiectul se afla la mai putin de 1 minut de mers pe jos de plaja Mamaia Nord , zona turistica in plina ascensiune . Pozitia deosebita , plaja mare , apa curata si nu in ultimul rand linistea , asigurata de necunoas... (citeste tot)
Pagina 1 din 3
1 2 3
Sari la pagina