Cautare rapida
Oferte imobiliare Blue Sky
Tipul ofertei:
Localitate:
Pretul:
si
Oferte exclusive
Oferte imobiliare exclusive Blue Sky
Magazinul de blocuri noi
Oferte Blue Sky
BNB Building Anda
BNB Building Anda
Building BNB Anda Apartments este noul proiect imobiliar dezvoltat de Building BNB , in Constanta, cartierul Anda, un ansamblu rezidential cochet, intim si aerisit, adaptat realitatii pietei imobiliare, oferind locuinte confortabile, sigure si eficient compartimentate, la preturi fara concurenta. Intreg proiectul Building BNB Anda Apartaments se adreseaza familiilor aflate in cautarea unei... (citeste tot)
Blocuri noi Statiunea Mamaia
Blocuri noi Statiunea Mamaia
Statiunea Mamaia este cea mai mare si cea mai cunoscuta statiune a rivierei romanesti. Situata in nordul litoralului, Mamaia are o pozitie privilegiata. Statiunea este alipita municipiului Constanta si desparte lacul Siutghiol de Marea Neagra. Destinatia preferata a turistilor pe timp de vara, Mamaia a fost supusa in ultimii ani unui amplu proces de modernizare, capata... (citeste tot)
Blocuri noi zona Tomis Nord - Campus
Blocuri noi zona Tomis Nord - Campus
Numit si "Plămanul Constanţei", cartierul Tomis Nord este cel mai verde cartier din oraş. Datorită atmosferei liniştite, vegetaţiei abundente, parcurilor din apropiere şi vecinătăţii apelor, Tomis Nord este, de departe, unul dintre cele mai relaxante şi căutate cartiere ale oraşului. Facilitati: acces rapid la ... (citeste tot)
Blocuri noi zona Mamaia Nord
Blocuri noi zona Mamaia Nord
MAMAIA NORD este o zona turistica aflata in plina expansiune, cuprinsa intre statiunea Mamaia si orasul Navodari. Dezvoltata mai mult ca un cartier rezidential, Mamaia Nord este o zona linistita in care predomina vile spatioase,apartamente, pensiuni private si campinguri cu iesire directa pe plaja. Cei care aleg Mamaia Nord pentru petrecerea vacantei de vara vor descoperi un loc placut in ca... (citeste tot)
Blocuri noi zona Primo
Blocuri noi zona Primo
Zona Primo, este una dintre cele mai tinere cartiere ale oraului Constanta cu o ampla dezvoltare datorita interesului masiv al locuitorilor fata de aceasta zona. Odata cu inceperea construirii acestui cartier, a fost realizata si toata infrastructura necesara ( apa, canalizare, gaze, telefonie, internet) Facilitati: acces rapid catre zona comerciala de nord a orasului, Universitate... (citeste tot)
Blocuri noi zona KM 4-5
Blocuri noi zona KM 4-5
In KM 4-5, un cartier deja amenajat, aceste imobile s-au incadrat perfect, oferind un confort sporit fata de cel existent. In compratie cu cartierele nou construite, aceasta zona confera multiple facilitati: acces la mijloacele de transport in comun, scoli, gradinite, supermarketuri ( Metro, Auchan, Praktiker, Kaufland). Din scurta istorie a acestei zone reiese faptul ca Sos. Man... (citeste tot)
Ansamblul Eforie Nord- Steaua de Mare II
Ansamblul Eforie Nord- Steaua de Mare II
Ansamblul Eforie Nord- "Steaua de mare II" este localizat la o distanta de 200 m de plaja, foarte aproape de punctele de interes ale zonei " Pescaria lui Matei", "Golful pescarilor", SPA Mirage sau Aqvatonic Med Spa. In ansamblu sunt disponibile garsoniere si apartamente de 2 camere, fiecare unitate dispunand de loc de parcare gratuit. DESCRIERE: "Ansamblul Eforie Nord- Ste... (citeste tot)
Bloc nou P+7 situat pe malul marii, in zona Mamaia Nord
Bloc nou P+7 situat pe malul marii, in zona Mamaia Nord
Bloc nou P+7 situat pe malul marii, in zona Mamaia Nord compus din garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere ce sa vand finisate " la cheie". Apartamentele situate la parter, beneficiaza de curte proprie. Finisaje: -Tamplarie: PVC Salamander 5 camere, sticla Low E -Podele: Parchet Laminat 50 lei/mp -Gresie, Faianta 50 lei/ mp -Usi Interior: Porta Doors 550lei/usa -Obiecte Sanita... (citeste tot)
Ansamblu Residential Mamaia Nord,P+5, 65 de apartamente
Ansamblu Residential Mamaia Nord,P+5, 65 de apartamente
Ansamblu rezidential de P+5 ,ce prezinta 65 de apartamente , din Mamaia Nord ,īmbina armonios o serie de elemente destinate a ridica standardul de confort al vietii de familie si de vacanta. De la zona de amplasare si pāna la ultimul detaliu de finisaj al unitatilor locative, studii geologice, masuratori exacte, compararatii ale diferentelor de nivel si multe altele, toate au fost luate īn cal... (citeste tot)
Apartaments Mamaia Nord
Apartaments Mamaia Nord
Cu o localizare de exceptie, la 100 de metri de mare ,imobilul propune 18 apartamente exclusiviste si o garsoniera .Imobilul de P+4,este situat in zona Mamaia Nord , dispune de apartamente cu 2 camere cu suprafata de 40 mp suprafata utila plus terasele de 12,20,35 mp,toate cu vedere catre mare .Imobilul este in stadiul de constructie, avand ca termen de finalizare iunie 2017.Blocul est... (citeste tot)
Pagina 2 din 3
1 2 3
Sari la pagina