Cautare rapida
Oferte imobiliare Blue Sky
Tipul ofertei:
Localitate:
Pretul:
si
Oferte exclusive
Oferte imobiliare exclusive Blue Sky
Magazinul de blocuri noi
Oferte Blue Sky
Ansamblul Eforie Nord- Steaua de Mare II
Ansamblul Eforie Nord- Steaua de Mare II
Ansamblul Eforie Nord- "Steaua de mare II" este localizat la o distanta de 200 m de plaja, foarte aproape de punctele de interes ale zonei " Pescaria lui Matei", "Golful pescarilor", SPA Mirage sau Aqvatonic Med Spa. In ansamblu sunt disponibile garsoniere si apartamente de 2 camere, fiecare unitate dispunand de loc de parcare gratuit. DESCRIERE: "Ansamblul Eforie Nord- Ste... (citeste tot)
Bloc nou P+7 situat pe malul marii, in zona Mamaia Nord
Bloc nou P+7 situat pe malul marii, in zona Mamaia Nord
Bloc nou P+7 situat pe malul marii, in zona Mamaia Nord compus din garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere ce sa vand finisate " la cheie". Apartamentele situate la parter, beneficiaza de curte proprie. Finisaje: -Tamplarie: PVC Salamander 5 camere, sticla Low E -Podele: Parchet Laminat 50 lei/mp -Gresie, Faianta 50 lei/ mp -Usi Interior: Porta Doors 550lei/usa -Obiecte Sanita... (citeste tot)
Ansamblu Residential Mamaia Nord,P+5, 65 de apartamente
Ansamblu Residential Mamaia Nord,P+5, 65 de apartamente
Ansamblu rezidential de P+5 ,ce prezinta 65 de apartamente , din Mamaia Nord ,îmbina armonios o serie de elemente destinate a ridica standardul de confort al vietii de familie si de vacanta. De la zona de amplasare si pâna la ultimul detaliu de finisaj al unitatilor locative, studii geologice, masuratori exacte, compararatii ale diferentelor de nivel si multe altele, toate au fost luate în cal... (citeste tot)
Flaminia Residence
Flaminia Residence
Flaminia Residence Mamaia Nord-Depozit 10,exclusivitate,P+3, constructie caramida, la 200 metri de plaja,intr-o zona turistica aflata in plina expansiune, cuprinsa intre statiunea Mamaia si orasul Navodari. Dezvoltata mai mult ca un cartier rezidential, Mamaia Nord este o zona linistita in care predomina vile spatioase,apartamente, pensiuni si campinguri cu iesire directa pe plaja. Cei care a... (citeste tot)
Apartaments Mamaia Nord
Apartaments Mamaia Nord
Cu o localizare de exceptie, la 100 de metri de mare ,imobilul propune 18 apartamente exclusiviste si o garsoniera .Imobilul de P+4,este situat in zona Mamaia Nord , dispune de apartamente cu 2 camere cu suprafata de 40 mp suprafata utila plus terasele de 12,20,35 mp,toate cu vedere catre mare .Imobilul este in stadiul de constructie, avand ca termen de finalizare iunie 2017.Blocul est... (citeste tot)
Coral Residence
Coral Residence
CORAL RESIDENCE este un proiect adresat cu precădere clientelei pentru care timpul petrecut cu familia este foarte important si depinde de proximitatea locuintei fată de mijloacele de transport în comun, a instituţiilor de învătământ, a parcurilor si zonelor de agrement, a centrelor de retail sau a pietelor agroalimentare. Coral Residence este situat la doar 300 m – C... (citeste tot)
Pagina 3 din 3
1 2 3
Sari la pagina