Cautare rapida
Oferte imobiliare Blue Sky
Tipul ofertei:
Localitate:
Pretul:
si
Oferte exclusive
Oferte imobiliare exclusive Blue Sky
Perla Marii - Mamaia Nord
Blue Sky / Magazinul de blocuri noi / Perla Marii - Mamaia Nord
Oferte favorite: 0
Vezi toate ofertele
Perla Marii - Mamaia Nord
Detalii Perla Marii -Mamaia Nord este un ansamblu rezidential cochet , intim si adaptat realitatii pietii imobiliare , oferind locuinte confortabile , sigure si eficient compartimentate. Proiectul se afla la mai putin de 1 minut de mers pe jos de plaja Mamaia Nord , zona turistica in plina ascensiune . Pozitia deosebita , plaja mare , apa curata si nu in ultimul rand linistea , asigurata de necunoastrea de catre majoritatea turistilor a acestei zone , fac ca acesta locatie sa devina de la an la an din ce in ce mai interesanta pentru turisti , in cautarea linistii si intimitatii. In zona exista acum o multime de terase,restaurante si cluburi de vara care permit zonei sa fie o prelungire fireasca a statiunii Mamaia. Asadar , apartamentele din Perla Marii -mamaia Nord pot constitui o alternativa avantajoasa pentru cei care doresc sa vina la mare , dar nu doresc sa plateasca preturile ridicate ale apartamentelor din Statiunea Mamaia .
Ansamblul este compus din 30 de locuinte colective situate intr-un imobil cu un regim de inaltime redus (demisol ,parter+ 5 etaje) +parcari destinate rezidentilor.
In total proiectul numara 30 unitati locative , dupa cum urmeaza : cu 1 camera avand suprafate construite cuprinse intre 36- 42 mp , cu 2 camere avand suprafete utile intre 54 si 57 mp , cu 3 camere cy suprafete intre 75-81 mp , ale caror spatii interioare au fost concepute cat mai inteligent de catre arhitectii proiectului , in asa fel incat fiecare centimetru patrat sa fie util si folositor noilor proprietari.
Noul ansamblu rezidential benefieciaza de o infrastructura completa,fiind bransat la toate utilitatile zonei (gaze naturale, energie electrica, apa si canalizare) iar apartamentele puse in vanzare se livreaza catre beneficiar in regim de contorizare separata a tuturor utilitatilor necesare.
La interior apartamentele dispun de finisaje si echipamente moderne : gresie si faianta , parchet laminat , ferestre pvc , centrala proprie gaze , aer conditionat etc.
Partile comune ale imobilelor, casa scarii si caile de acces comune vor fi la fel de atent finisate si vor dispune de placari ceramice de cea mai buna calitate cu propietati de trafic intens si antialunecare, balustrada completa de inox, lift silentios cu iluminare led .
Finalizarea completa a ansamblului rezidential ( receptie , cadastru si intabulare ) este estimata in august 2018.
Pentru apartamentele cu 2 si 3 camere sunt disponibile mai multe modele si tipuri de compartimentari pe care le veti putea studia in planurile atasate mai jos. Pentru a intra in contact cu departamentul de vanzari , va rugam sa sunati la numarul de telefon 0727-571715 .