Cautare rapida
Oferte imobiliare Blue Sky
Tipul ofertei:
Localitate:
Pretul:
si
Oferte exclusive
Oferte imobiliare exclusive Blue Sky
Statiunea Mamaia - Sunset Residential
Blue Sky / Magazinul de blocuri noi / Statiunea Mamaia - Sunset Residential
Oferte favorite: 0
Vezi toate ofertele
Detalii Zi de zi, ori in concediu, week-end-uri sau ori de cate ori simtiti nevoia de confort si relaxare , simtiti briza marii si bucurati-va de apartamentul dvs. la malul Marii Negre! Va doriti o locuinta exclusivista, o locatie privata menita sa va asigure confort ? SUNSET RESIDENCE va ofera toate acestea, putand sa iti indeplineasca orice dorinta la malul marii - plaja, yachting, clubbing.
Ansamblul rezidential SUNSET RESIDENCE cu cele 2 blocuri P+9 , cuprinzand 180 de locatii , este situat in statiunea turistica Mamaia , intr-un loc linistit, aprope de mare si plaja .
Ansamblul rezidential SUNSET RESIDENCE este conceput a avea un nivel ridicat de confort si multiple facilitati pentru locuitorii sai . Conformatia celor doua corpuri de cladire este gāndita astfel pentru a beneficia din plin de insorire si de briza marii , apartamentele avand vedere panoramica atat spre Marea Neagra cat si spre lacul Siutghiol .
Situat la mai putin de 500 m de plaja si apropiat de centrul statiunii Mamaia , complexul rezidential este o locatie perfecta pentru apartamentele de vacanta. Insa , avānd experienta proiectului anterior , constructorii au dezvoltat noul proiect pentru a se preta atat cerintelor unui apartament de vacanta cat si unuia cu destinstie rezidentiala permanenta , acordandu-se importanta deosebita studiilor precum : iluminare, ventilare naturala, functionalitate, spatialitate, eficientizare a ariei utile, finisarea spatiilor , toate fiind hotarātoare in conformarea conceptului de locuire.
Fiecare este dotat cu baie, o bucatarie si loc de luat masa deschise, living si terase pentru fiecare dintre spatii. In functie de orientare, apartamentele sunt de 2 tipuri: cu o singura orientare si cu dubla orientare .
Datorita pozitionarii sale excelente , accesul atat auto cat si pietonal , este foarte facil , fiind construit la bulevard. Ansamblul va ofera spre vanzare 3 tipuri de apartamentele cu 2 camere si 2 tipuri de apartamente cu 3 camere , cu preturi promotionale incepand cu 76500 euro cu predare " la cheie " sau 71.500 euro pentru predare "la alb " . In oricare dintre apartamentele de 2 sau 3 camere, beneficiati de standarde de inalta calitate ale constructiei si ale designului la un raport calitate-pret excelent. Finalizarea imobilelor se estimeaza a fi in cursul anului 2019 .
Apartamentele pot fi achizitionate printr-un sistem lejer de rate pana la finalizarea imobilelor, cat si prin credit imobiliar.
Preturile nu includ tva.